Protein fluff ♡ Marshmallow Chocolade Fluff “dip”

Marshmallow Chocolade Fluff "dip" | Freud and Fries

Welke vrouw droomt er nou niet van om te skinny dipping in een badkuip vol gesmolten chocolade? Let alone het ongemak dat ermee gepaard gaat natuurlijk (chocolade écht overal, in je haar en neusgaten en zodra het gaat stollen ben je een chocoladepaashaas). Maar het idee is leuk en verleidelijk, zoals ik vroeger graag zou verdrinken in zo’n enorme ballenbak (hoewel tegenwoordig het idee dat ik er nooit meer uit zo kunnen komen me toch wat angst aanjaagt).

In mijn droom trouw ik (of iemand anders, ja eh, iemand anders is ook prima) met een enorme chocoladefontein. En dan bedoel ik dat die aanwezig is op het feest, niet dat ik ermee trouw wat geen slecht idee is maar wel een beetje raar. Chocoladefonteinen hebben ook iets fascinerend omdat ze één geheel zijn tot je er een aardbei in steekt en op het moment dat je die aardbei er dan weer uit haalt, heb je een chocolate shell rondom je stuk fruit.

Maar ik hoef geen chocoladefontein omdat het zo vreselijk fascinerend is, of course. Ik wil een chocoladefontein omdat het vreselijk lekker is.

Mezelf volproppen met chocolade, dat kan echter niet. Theoretisch gezien wel natuurlijk en nou ja, praktisch gezien eigenlijk ook wel, maar met de doelen die ik voor ogen heb niet echt zo heel handig. Dan kom ik graag met alternatieven. Die moeten dan goed zijn, want anders ga je ze uiteindelijk toch niet toepassen. En wie weet wat mijn lievelingsmaaltijdje is (ra-di-ra-di-ra), weet ook meteen wat er dán op tafel komt.

Jullie wilden het recept, HIER is het recept. Easy-peasy, weinig poespas, maar wel een enorme kom chocolade op tafel. ENJOY!

Marshmallow Chocolade Fluff "dip" | Freud and Fries

Marshmallow Chocolade Fluff "dip"
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1*
Wat heb je nodig
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies uit deze post.
  2. LET OP (water): ik heb deze keer niet gewogen hoeveel ijsklontjes ik toevoegde waardoor de hoeveelheid water ervan afhangt hoeveel (gram) ijsklontjes je toevoegt. Mijn indicatie/tip is om altijd in de gaten te houden wanneer het midden wat romig begint te worden. Check ook mijn tutorialvideo: Youtube filmpje over protein fluff.
  3. Voeg de marshmallows en cacao nibs op het einde toe. Dippen maarrrrrrr!
Serving size: 1* Calorieën: 437 Vetten: 8 Koolhydraten: 80 Vezels: 11 Eiwitten: 37
Extra
Recept + 5 marshmallows:
Cal: 437; v/k/e/vez: 8g, 80g, 37g, 11g.

Recept zonder marshmallows:
Cal: 287; v/k/e/vez: 8g, 23g, 34g, 11g.

* Let op: ik noem dit één portie omdat ik dit als één portie eet, maar de meesten krijgen nog maar een kwart hiervan op. Maak daarom voor de zekerheid de helft van dit recept of zorg dat je het met iemand (of meerdere iemanden) kan delen!

VOLG FREUD AND FRIES (EN MIJ) OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM!


Hoe je protein fluff maakt…

Protein fluff tutorial

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En verschillende protein fluffs…

Stroopwafel protein fluff

Reese’s protein fluff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: