Breakfast ♡ My Cruesli Crush

My Cruesli Crush | Freud and Fries

❝Cruesli crush

Grappig, en eigenlijk ook wel typisch, dat wanneer ik die twee woorden in Google typ, de vierde suggestie naar mijn eigen blog leidt. Dat is al genoeg introductie op zich, want eigenlijk had ik willen vertellen hoe ik me vroeger in een halve week door een pak Cruesli heen werkte.

No joke.

Ik at Cruesli-met-yoghurt, nóóit yoghurt-met-Cruesli. Mijn zelf geschilderde schaaltje (iets met een hondje in een hart, in die tijd dat ik nog echt niets met katten had) was tot ver boven de rand gevuld met die krokante ontbijtgranen en wanneer ik probeerde te mixen was de kans groter dat ik knoeide dan de eerste keer dat ik van mijn moeder in de kinderstoel mijn schaaltje yoghurt mocht eten.

Cruesli was, zeg maar, mijn favoriete ontbijt.

Ontbijt? Nah. Maak daar gerust lunch, avondeten en tussendoortje van. Ik had van die fases. De LU mini-crackers-fase. De alles-met-kaas-fase (denk aan hagelslag opgerold in kaas). De ik-kan-pas-stoppen-met-eten-als-ik-al-het-beleg-heb-gehad-fase. En dan de Cruesli-fase. It was Cruesli in every single way. Cruesli for life had mijn motto kunnen zijn. Ik had zelfs een fanclub op kunnen richten want een aantal vriendinnetjes “kampten met hetzelfde probleem.”

Laatst stuitte ik zomaar op een pak Cruesli. Het had zo moeten zijn. Ik kocht het dus maar, want… je weet wel, Cruesli. #noexplanationneeded

Cruesli Crush
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
  • 350 gram magere Franse kwark
  • 15 gram vanille Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
  • 35 gram Cruesli Cookies & Cream (limited edition)
  • 5 gram gedroogde gojibessen
Wat moet je doen
  1. Mix de kwark en caseïne in een schaaltje (als je het mooi wilt opmaken doe je dit in een aparte schaal en schep je het vervolgens over in het opdienschaaltje) tot een dikke massa.
  2. Schep een flinke lading Cruesli eroverheen (hoe meer, hoe beter!).
  3. Voeg nog wat gojibessen toe.
  4. Et voilà, jouw simpel maar OH ZO LEKKER ontbijtje!
Serving size: 1 Calorieën: 406 Vetten: 7 Koolhydraten: 38 Vezels: 3 Eiwitten: 47
Extra
Cal: 406; v/k/e/vez: 7g, 38g, 47g, 3g.

VOLG FREUD AND FRIES OOK OP FACEBOOK OF INSTAGRAM OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!


Meer ontbijtreceptjes…

Protein Snickers ontbijt

Kip worstenbroodjes

Kipworstenbroodjes voor Vaderdag | Freud and Fries

Ontbijt voor peanutbutter lovers

Ontbijtje voor peanutbutter lovers | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: