Protein fluff ♡ Loco for Coco Protein Fluff

Loco for Coco Protein Fluff | Freud and Fries

Koffie, spruitjes en bier.

En kokosnoot hoort wat mij betreft in dat rijtje thuis. Het rijtje van “smaken waar je echt even aan moet wennen.” Dingen die je niet zomaar voor je plezier in je mond stopt. Van een Bounty ben ik nog nooit blij geworden. Mars, Snickers, Twix, no problemo, maar die chocoladereep (noem je dat nou eigenlijk een reep?) met witte vulling: YUK.

Ze zeggen dan: “je moet het leren eten.” (of drinken)

Spruitjes lust ik tegenwoordig gewoon (zeker krokant uit de oven). Bier heb ik een tijdje leren drinken (lees: het was het goedkoopste wat werd verkocht dus ik moest wel). Ik zeg een tijdje want ik drink het nu niet meer. Koffie heb ik – na veel protest en de stellige mening dat ik het dus echt niet ga drinken – leren drinken, zij het volledig gemaskeerd door Flavdrops en eiwitpoeders dus in feite heb ik het nooit leren drinken. En kokosnoot?

Hoewel ik een tijdje terug een kokosnoot heb gekocht, enkel en alleen om ooit eens een kokosnoot geopend te hebben, en die vervolgens beschimmeld in mijn prullenbak aan zijn einde kwam -en dat wellicht niet het geweldige voorbeeld is van mijn waardering voor dat witte spul – vind ik kokosnoot serieus nog wel te doen. Ik eet nog steeds geen Bounty maar af en toe wil ik wel wat kokosrasp door mijn ontbijtjes of over mijn protein fluff doen.

En heel soms, in zeldzame gevallen, maak ik dus protein fluff met kokos. Dan moet ik dus stiekem toegeven dat ik het eigenlijk best heel lekker vind.

Ga jij loco for coco?


Loco for Coco Protein Fluff
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 2
Wat heb je nodig
  • 2 bakjes ijsklontjes
  • 20 gram Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop)) (Cookies & Cream)
  • 3 gram xanthan gum (via My Protein: Xanthan Gum; 10% korting met de code FREUD)
  • 100 ml Alpro Coconut Original
  • Toppings naar keuze (bijv. gemalen kokos of kokosreepjes)
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies zoals je ze vindt in deze post. Voeg xanthan gum tegelijk met de caseïne toe.
Serving size: 1 Calorieën: 46 Vetten: 1 Koolhydraten: 4 Vezels: 2 Eiwitten: 8
Extra
Zonder toppings:
Cal: 92; v/k/e/vez: 1g, 7g, 16g, 3g.

VOLG ME OOK OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


De protein fluff tutorial…

Hoe maak je protein fluff?

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En wat protein fluff recepten…

Reese’s protein fluff

Oreo protein fluff

Oreo Protein Fluff | Freud and Fries

Tony’s protein fluff

Karamel zeezout Tony Fluff | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: