Saturday’s Spotlight #2 ♡ Protein Fluff

In the spotlight- jullie protein fluffs 2.0 | Freud and Fries

WAUWWIEEE! Wat een plaatjes weer! Heerlijk om jullie creaties op protein fluff voorbij te zien komen en daarin getagd te mogen worden. Blijf dat vooral doen en bovenal: BLIJF EXPERIMENTEREN!

De plaatjes van vandaag, van links naar rechts, van boven naar beneden:

Viola (@violavief) maakte een smeuïge peer-kaneel versie, een combinatie die eigenlijk gewoon niet mis kan gaan. Waarschuwing die ze eronder plaatste: let op, verslavend! And it is!

De protein fluff van @niterurs mist nog wat volume maar de combinatie ziet er wel heerlijk uit. Protein fluff op zichzelf is al extreem lekker maar voor de foto zijn het natuurlijk de toppings die het doen!

Jamie (@jamieleedesteur) heeft echt een prachtcreatie gemaakt van de Strawberry Shortcake Protein Fluff inclusief (en zo hoort het ook natuurlijk!) lange vingers. Een heerlijk zomerse creatie – nu het weer nog!

Jessica (@jessica_iifym) maakte een heuse Koningsdag Protein Fluff en wat een koninklijke presentatie. Het lijkt net een ijsje, als je er zo naar kijkt, alsof er nicecream is gemaakt. Maar dan low carb! En je zou denken dat er mango is gebruikt maar het is… kleurstof! Prachtige creatie, zeg!

Yvonne (@ysjcapelle) maakte wellicht van haar keuken een rommeltje maar daar kwam wel een prachtige Mango Protein Fluff met Chocolade-Dadel Swirl uit voort! Vergelijkbaar met de luchtige toetjes uit de supermarkt, zoals ze zegt, maar HEY, dan beter!

Doriene (@fytaal_doriene) heeft een aardbeien fluff gemaakt met frambozen drops en butterscotch topping. Ze volgde het recept dat je hier vindt en waarbij je geen food processor nodig hebt maar met een blender en staafmixer werkt.

Fenne (@fenniefit) voegde aan haar protein fluff ook nog eens wat gezonde vetjes toe (wat ik alleen maar kan aanmoedigen) met cashewnoten. Ik ben zelf ook echt dol op zo’n extra crunch aan de toch enorm luchtige protein fluff!


Ook jouw protein fluff in de spotlights? Tag me dan op Instagram in jouw foto (@freudandfries) en gebruik de tag #freudandfries. Ik ben benieuwd!

VERGEET ME OOK NIET TE VOLGEN OP  INSTAGRAM EN LIKE FREUD AND FRIES OP FACEBOOK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *