Saturday’s Spotlight #3 ♡ Protein Fluff

In the spotlights- Jullie protein fluffs | Freud and Fries

JAAAAAA! Dit maakt me nou zo blij hè, om die prachtige creaties van jullie voorbij te zien komen. Op deze zonnige zaterdag heb ik weer een flinke dosis zomerse protein fluff feestjes voor jullie! Voor jullie, door jullie, WOEHOE!

Wil jij hier de volgende keer ook tussen staan? Vergeet dan niet een foto van jouw protein fluff te uploaden naar Instagram en mij (@freudandfries) te taggen in jouw bericht met daarbij de hashtag #freudandfries. Wie weet sta jij dan de volgende keer hier te shinen!

Vandaag deze prachtige plaatjes van…

Jamie (@jamiehendrickx) die een heerlijke Mango Protein Fluff maakte (which is always a good idea). Ware foodporn!

Steffie (@steffie_pbp) die het aandurfde (woeehoeee, superdapper!) om op haar tweede Personal Body Plan-dag protein fluff als ontbijt te nemen. HELD! (maar natuurlijk wel enorm lekker)

@fityvy is ook een ware topping queen, als ik dat zo zie! Een goed volle schaal protein fluff met kokos, cacao nibs en framboosjes. Kan niet misgaan! En wat een heerlijk uitzicht over Amsterdam!

Yvonne (@vonna84) maakte er echt een prachtfoto van. Dit vond ik denk ik nog wel de mooiste van allen. Een mango met swirl en dan die tegeltjes op de achtergrond, GEWELDIG!

Angela (@angelalingers) nam het als een heerlijk zomers tussendoortje (en haal dat -tje maar weg!). Een flink glas vol met deze heerlijke fluff wat bijna weg heeft van een ijsje. En ja, protein fluff is ook de perfecte vervanger voor een grote bak (emmer?) ijs!

@_mlous maakte een naar haar eigen zeggen een stukje hemel en I couldn’t’ve agreed more. Dit luchtige “toetje” is ook wel een beetje alsof je een hap uit de hemel neemt! Prachtig! En yes girl, je mag dit zeker altijd blijven eten!

In the spotlights- Jullie protein fluffs | Freud and Fries

Ten slotte wil ik even afsluiten met deze geweldige foto van @fitcurlsandcravings_krulli want hiervoor geldt wel één blik zegt meer dan een duizend woorden. Fluff is intens lekker maar ook intens vullend, so you better be prepared.

En dan helemaal op het eind nog een filmpje van dezelfde chick om je een idee te geven hoe fluffy fluff nu kan zijn!

Wil je weten hoe je protein fluff maakt? Check dan hier:

  • Tutorial: hoe maak je protein fluff?
  • Q&A: alles wat je nog meer wilt weten!

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *