Mango-kaneel protein fluff party bowl

Mango-kaneel protein fluff party bowl | Freud and Fries

Laatst kreeg ik bij een bestelling van Bodyenfitshop een hele lading koekjes mee. “Oh god,” dacht ik. “Die kan ik maar beter meteen helemaal achteraan in het bovenste kastje stoppen.” Ver weg. Buiten handgebruik. Zodat we geen oogcontact hoeven te maken.

Verstopt achter mijn Sriracha saus en potje hazelnotenpasta springen de felle kleurtjes toch stiekem elke keer bij het openen van de deur in het oog. Maar ik ben inmiddels echt wel voorbij de tijd dat ik zomaar een hele pak koekjes naar binnen werk.

In plaats daarvan besloot ik een excuus te creëren.

“Als ik nou eens een soort kaneel protein fluff maak. Passen die apple-cinnamon Smart Protein cookies echt perfect bij.”

En ja. Dat doen ze.

Mango-kaneel protein fluff party bowl | Freud and Fries

Deze mango-kaneel protein fluff is werkelijk hemels. Voor eenieder die van kaneel houdt. Of mango. Of de combinatie mango-kaneel. En vergeet vooral niet de brokken Smart Protein cookies. Die doen het goed bij deze protein fluff.

Heb jij ze al geprobeerd? Wat is jouw favoriete smaak?

Mango-kaneel protein fluff party bowl
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Er bestaan zoveel smaken protein fluff maar deze party bowl van mango-kaneel protein fluff is echt een topper!
Wat heb je nodig
  • 250 gram (1 pakje) bevroren mango
  • 30 gram vanille/white chocolate caseïne eiwitpoeder
  • 2 tl kaneel
  • 200 ml karnemelk of magere melk
  • 22 gram (3 stuks) Smart Protein cookies
  • Extra topping: kaneel, whey crispies
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies zoals hier gegeven.
  2. Voeg als topping de protein cookies en eventueel wat extra kaneel en whey crispies toe.
Serving size: 1 Calorieën: 411 Vetten: 3 Koolhydraten: 58 Eiwitten: 39
Extra
Cal: 411; v/k/e: 3g, 58g, 39g.

VOLG ME OOK VIA TWITTER EN INSTAGRAM OF LIKE FREUDANDFRIES OM HELEMAAL OP DE HOOGTE TE BLIJVEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: