Veel anders aten we niet thuis. Geen fancy rode pasta, gojibessen door de havermout (überhaupt al geen havermout) of zoete aardappel. Gewoon de basics. Zoete aardappel at ik het eerst in 2011 in Atlanta tijdens het bezoek aan mijn achternichtje die ik nog maar enkele dagen geleden had leren kennen. Zoete aardappelfrietjes vers uit de oven.
Een barbecue in de Verenigde Staten, mijn achter-achternichtjes (of hoe noem je de dochters van je achternichtje?) in roze jurkjes en een tafel vol met lekkers. Steeds wanneer ik de zoete geur van gebakken aardappeltjes ruik ga ik terug naar die ene namiddag in mei en de gastvrijheid van een familie waarvan ik slechts enkele maanden op de hoogte was dat ik die had.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: