Protein fluff ♡ Coco Berry Protein Fluff

Coco-Berry Protein Fluff | Freud and Fries

Wanneer ik de dumbbells laat vallen en de laatste zweetdruppel van mijn voorhoofd veeg, me met vermoeide benen richting de kleedkamers sleep en mijn tas uit mijn kluisje vis, is er nog maar één ding waar ik over na kan denken.

FOOD.

En niet zomaar food maar mijn post-workout eiwitten. Ik heb het dan niet over die shake die direct na mijn training pak, maar ik heb het over die joekel van een bak gevuld met een joekel van een fluff. Waarover iedereen maar zo amazed blijft omdat ik het “naar achter tik” alsof het niets is. Maar er is werkelijk niets wat ik liever heb na mijn trainingen.

Hoe laat het ook is.

En tot nu toe heb ik nog geen boze buren aan de deur gehad.

Gelukkig maar.

Fluff is bij mij nooit zomaar fluff. Mijn fluffs hebben altijd een topping. De lekkerste combi’s. En momenteel zijn de Nakd bars voor mij echt de ideale topping. Een beetje crunch, nog wat extra carbs en lekker zoet. Een beetje erover gekruimeld of in kaarsrechte stukken gesneden. Vandaag een lekkere Coco-Berry combinatie.

Wanneer ga jij ‘m maken?


Coco Berry Protein Fluff
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1*
Wat heb je nodig
 • 2 bakjes ijsklontjes (ongeveer 400 gram)
 • 120 gram diepvries bosvruchten (of gewoon aardbeien/frambozen/blauwe bessen)
 • 25 gram vanille Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
 • 120 ml karnemelk
 • 50 ml water (of aanvullen met karnemelk; mijne was op)
 • 10-15 gram gemalen kokos
 • ½ Berry Delight Nakd Bar
 • Optioneel: kokossnippers
Wat moet je doen
 1. Volg de instructies zoals je ze vindt in deze post. Voeg de gemalen kokos toe tijden het opkloppen (deze keer extra lang opkloppen) en bewaar wat extra voor de topping. Maak af met verkruimelde Nakd bar en de kokossnippers.
Serving size: 1 Calorieën: 367 Vetten: 13 Koolhydraten: 25 Vezels: 6 Eiwitten: 28
Extra
Cal: 367; v/k/e/vez: 13g, 25g, 28g, 6g.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


De protein fluff tutorial…

Hoe maak je protein fluff?

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En wat protein fluff recepten…

Healthy Snickers protein fluff

Snickers Protein Fluff | Freud and Fries

Loco for Coco protein fluff

Loco for Coco Protein Fluff | Freud and Fries

2 reacties op “Protein fluff ♡ Coco Berry Protein Fluff”

 1. Esther schreef:

  Ha Monique,
  Als ik ‘s avonds trek heb, scrol ik nog wel eens door jouw fluff-ideeën en kijk ik wat ik in huis heb.
  Ik heb deze fluff zojuist gemaakt en de bosvruchten vervangen door asian style fruitmix (lychee en papaja) van de Lidl. Ik kon dit niet voor mijzelf houden! Verukkelijke combi met de kokos en vanille caseïne! Aanrader!
  Dank voor alle inspiratie

  • Monique schreef:

   En dank je voor jouw tip, Esther! Klinkt ook erg lekker inderdaad, zodra ik weer wat into the fluff kom ga ik ‘m eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: