Mijn legging collectie

Mijn legging collectie | Freud and Fries

In mijn kledingkast heb ik een lade speciaal voor mijn sportoutfits. Als ik meer ruimte in mijn appartementje zou hebben, zou ik een hele kast eraan wijden zodat ik de boel kon uithangen, maar helaas. Er gaat wel een moment komen dat ik zal moeten verhuizen vanwege mijn gestaag groeiende gymwear collectie, ben ik bang.

Ik ben ook best een beetje trots.

Trots op al het geld dat ik blijkbaar zo nodig moest besteden aan nieuwe kleding sportkleding. Trots op alle keren in de winkel dat ik mezelf weer niet kon inhouden. Trots? Ja, trots.

Vooral trots omdat elke legging, elk kledingstuk, staat voor een enorme dosis dedication, voor de passie die maar blijf volgen. Waar ik vroeger nog wel eens van de ene naar de andere hobby wilde springen (skeeleren hield ik zo ongeveer twee dagen vol en ik heb in een ver, ver verleden nog eens gefimokleid – is dat een woord?), ben ik nu al ruim een jaar dag-in-dag-uit bezig met deze uit-de-hand-gelopen-hobby. Dan heb ik het niet over mijn blog, wat in feite ook zo’n hobby is.

En ik zie geen einde. Ik zie geen moment waarop ik denk “hey, doei, geen zin meer.”

Trainen staat voor passie en mijn leggings staan voor trainen. Het werd dus, wat mij betreft, hoog tijd om weer een stukje van mijn passie met jullie te delen. In de vorm van een gladde, strakke broek, welteverstaan.

Welke is jouw favoriet?

My Protein

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Mijn meest favoriete legging van het moment is die van My Protein. Na lange twijfel – want zou het me wel staan? – heb ik deze bontgekleurde, ietwat artistiek-aandoende, legging aangeschaft en nu draag ik hem het liefst non-stop maar niet op m’n werk natuurlijk. Zoals ik al eens eerder zei ben ik gek op printjes, kleurtjes en gekke patronen. Naast een hele serie zwarte basic leggings heb ik een flinke collectie aan bonte leggings en die zijn by far mijn favoriet. Die leggings staan ook symbool voor een stukje zelfvertrouwen: de attitude waarmee ik de gym in kan lopen, want “het maakt me niet uit dat je kijkt of niet kijkt, ik ga gewoon lekker mijn ding doen.”

En waarschijnlijk dat je kijkt, want HOE FANCY is die legging wel niet?

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Ook mijn andere favoriet is van My Protein. Blauw is bovendien mijn favoriete kleur (eigenlijk altijd al wel) en dit is echt de beste kleur blauw die er is. De leggings van My Protein zitten bovendien echt enorm fijn. Ik zou er in kunnen wonen. En dat doe ik dan ook. De hele dag.

Nike

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Helaas geen scherpe foto genomen, excuses daarvoor, maar deze legging van Nike stond lange tijd op één. De kleur alleen al, zo TOF, en dat patroontje is ook zo leuk! Het is geen gladde maar een ietwat dikke stof en handig met een zakje aan de achterkant. Die zakjes mis ik wel bij de leggings van My Protein.

Dit was overigens de eerste serieuze tights die ik ooit heb gekocht, naast een flinke stapel uit de cheapy corner. Ik besloot dat, als ik dit écht wilde gaan aanpakken, ik best wel eens wat duurdere sportkleding mocht kopen. En dat deed ik dus. No regrets.

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Ook deze funky sportlegging komt van Nike. Deze zit een beetje hetzelfde als die van My Protein maar heeft bovenaan een elastische band. Het nadeel van deze banden is dat ze op een gegeven moment wat gaan lubberen, maar dat is nog niet het geval bij deze legging. Leuk met die felle kleurtjes, al moet ik zeggen dat het stof wat doorschijnt wanneer je het uitrekt.

H&M

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Niet heel lang geleden ben ik weer eens wat gaan shoppen en kocht bij de H&M deze nieuwe sportlegging. Moeilijk te zien hier, maar het is een combi tussen groen en zwart/grijs en ik ben er nu al enorm blij mee. De legging zit echt top en dat voor een laag prijsje!

Mijn legging collectie | Freud and Fries

 

Eigenlijk een vrij basic legging maar leuk gemaakt door de rand en dat was ook de voornaamste reden dat ik ‘m kocht. Het nadeel is dat de band vaak wegdraait of onder je shirtje valt, maar ook als zwarte legging met een subtiel randje dat je af en toe wél ziet, is het echt een blijvertje. Ik ben blij.

Señorita

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Wat het merk van deze legging (wat niet eens officieel een sportlegging is) is, weet ik niet, maar ik heb hem gekocht in dit Italiaanse winkeltje in Dukenburg. Ik kom hier graag en slaag hier ook vrijwel altijd. Kleding die (naar mijn idee) net wat anders is dan anders en zo’n winkeltje waar alles “same size” is maar somehow toch altijd blijkt te passen. Ik kom hier graag, zeg ik, maar ik probeer het ook zoveel mogelijk te vermijden omdat ik dus altijd slaag haha.

Asics

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Ik weet het, deze legging ziet eruit alsof er hele rare dingen mee gedaan is. Ik heb dan ook behoorlijk spijt dat ik niet wat zorgvuldiger met deze legging ben omgegaan want het ziet er niet uit natuurlijk. Desondanks draag ik hem erg graag, deze legging van Asics. Gewoon basic zwart dus, maar een fijn stofje en deze zit erg goed. Ritsje aan de achterkant.

Oh, en niet zo hele rare dingen overigens, ik heb deze aangehad tijdens het schilderen…

Adidas

Mijn legging collectie | Freud and Fries

Dit is de ideale legging tijdens het hardlopen in de winter. Niet dat ik veel hardloop. In de winter. Maar deze is dus wel lekker warm (minder ideaal tijdens legday) en zit bovendien echt fijn. Ik heb ‘m tijdens de Adidas Pure Boost X Challenge gekregen en dus zit er ook nog eens een fijne herinnering aan!


Laat je me weten wat jouw favoriete legging is?

VOLG MIJ EN FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *