De Nationale Gezondheidsbeurs: 100 gratis tickets!

A.TicketDeal GezondheidsBeurs16

Wil je weten hoe ik het vond? Check dan hier!

Wiehoeeeee! Ik ga in februari naar de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht en nu mag ik gewoon 100 gratis tickets (wel bestelkosten van €2,50 maar heuj, da’s dus nog steeds heel veel minder dan wat je eigenlijk zou betalen) weggeven! TOF, ja?! Kunnen we ook nog eens meeten als je wilt (ehh, ja, als je wilt…)!

DUS, mocht je zin, tijd, behoefte hebben, feel free om een ticket mee te pakken. Het gaat om de eerste 100 kaartjes, dus zorg dat je niet nummer 101 bent natuurlijk! Hoe en wat precies? Check even hieronder!

Zie ik je dan?

D.Overzicht

Gezonde tip: De eerste 100 kaarten gratis (2,50 bestelkosten).

Kom naar De Nationale GezondheidsBeurs van 11 t/m 14 februari 2016 voor inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle! Bestel met actiecode FREUD op www.gezondheidsbeurs.nl

 

Op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle?

Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 11, 12, 13 of 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht, met 40.000 bezoekers en 300 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie. Gratis GezondheidsGids 2016 voor elke bezoeker. Eke dag start met een spetterende, muzikale energizer als opening!

 

Meet en greet motiverende sprekers op de beurs

Maak kennis met Ralph Moorman, Carola van Bemmelen, Kim Holland, Jesse van der Velde, Dr. Frank, Iris Sommer en Philip Scheltens. Leer koken met Mathijs Vrieze in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bezoek de sfeervolle paviljoens, actieve workshops en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Doe mee met de PlankChallenge van Personal Trainer Jacqueline van Dijk. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Neem de GezondheidsGids 2016 gratis mee. Gezonde en gezellige dag uit voor mensen met gezond verstand! Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

 

Inspirerende Avond Seminars ná de beurs

Ontmoet Max Strom, Baptist de Pape, Kris Verburgh, Patrick van Hees en William Cortvriendt op het inspirerende avondseminars. Zij delen hun kennis, ervaring en levenswijsheden, voeden je geest, raken je hart en beroeren je ziel. Alle informatie over programma, sprekers en inschrijving op gezondheidsbeurs.nl/avondseminar

 

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *