Saturday’s Spotlight #9 ♡ Protein Fluff

Saturday's Spotlight #9 ♡ Protein Fluff

Weer terug uit Portugal is het tijd om te checken of er de laatste dagen nieuwe protein fluffs zijn gemaakt. En JA, jullie hebben niet stilgezeten (en waarom zou je ook), dus tijd om weer wat van jullie plaatjes in de spotlights te zetten. HERE GOES!


Van boven naar beneden, van links naar rechts:

Jolanda (@jojootje) weet me steeds weer helemaal happy te maken met haar protein fluff met verse aardbeien. Ik kan niet wachten tot mijn eigen plantjes vol met het rode fruit zitten zodat ik vers(geplukt)e aardbeien over mijn eigen fluff kan gooien!

Jolien (@jolien_kleine) waagde zich ook aan haar eerste bak protein fluff en had al moeite met eenderde. Ik moet stiekem wel lachen om mensen die op de voorhand al roepen dat ze écht wel veel kunnen eten (en er dan vervolgens achter komen dat het toch best wat tegenvalt). Wie is nog up for the challenge?

Deze leuke chick (@fitnesswithasmile) heeft ook een flinke schaal protein fluff naar binnen kunnen werken en JAWEL alles is op! Prachtige, vrolijke kleuren, ik word er helemaal hepperdepep van!

Mandy (@fitmandynl) heeft opnieuw een prachtige fluff gemaakt en het bordje op haar foto says it all: “je bent om op te eten!”

En ten slotte kwam ik deze fluff van Marjon (@dewildemarjon) nog tegen die ge-repost is door Meryl (@merylie) met stukjes Tony Chocolonely erover! Jummie!

OOK JOUW FLUFF IN DE SPOTLIGHTS? TAG MIJ (@FREUDANDFRIES) EN GEBRUIK DE #FREUDANDFRIES-TAG OP INSTAGRAM. VOLG ME OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *