Halloween. Het is niet echt aan mij besteed aangezien mijn naam ook wel Monique Angsthaas is. Wanneer ik vroeger na het douchen mijn handdoek onder het afdak (de naam die wij gaven aan het schuurtje achter ons huis) moest ophangen sprintte ik altijd zo snel mogelijk weer terug naar binnen. School er iemand achter de rijen handdoeken aan de waslijn of stond er een enge man in de donkere achtertuin achter de schutting me te begluren, klaar om toe te slaan? In mijn fantasie was ik al verschillende keren vermoord, achtervolgd en meegenomen. In welke volgorde dan ook.
Een feest waarbij iedereen er zo eng mogelijk uitziet, er spookhuizen worden gebouwd en iedereen “boe” (of iets engers) roept, vind ik dan ook niet echt een feest.
Nou zien de meeste mensen er eerder sexy uit dan eng, heb ik alleen ooit een spookhuis tijdens Halloween gezien in Modern Family en heb ik geen idee wat iedereen tijdens Halloween roept, dus is het meer een soort carnaval. Carnaval, dat kan ik wel vieren. Dat ken ik nog wel van vroegâh.
Optioneel: stevia, suiker of andere zoetstof naar keuze
Wat moet je doen
Voor de wafels
Verhit een wafelijzer tot middelheet.
Mix de ingrediënten voor de wafels samen tot een geheel en giet ongeveer eenderde erin (afhankelijk van de grootte van je wafelijzer natuurlijk). Bak ongeveer vier minuten of tot de wafels klaar zijn.
Doe hetzelfde voor de rest van het beslag.
Voor de pompoenslagroom
Zorg dat de kokosroom een nacht van tevoren in de koelkast is geplaatst zodat kokoswater en kokosroom gescheiden zijn.
Schep de room uit het blik in een schaal en meng met de overige ingrediënten.
Klop op tot stevig. Indien je een echt goed dikke kokosroom hebt is caseïne niet per se nodig en kan dit ook vervangen worden door whey (of minder caseïne).
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: