Ik grijp elk excuus aan om een nieuwe smaak protein fluff uit te proberen. Roept er iemand: heb je nog meer ideeën? Kom ik met meer ideeën.
En met de zomer (en hopelijk wat meer warm weer) in aantocht, claim ik dat protein fluff onderdeel mag moet zijn van jouw voeding. Want wil heeft er nou geen zin in een enorme ijsco die niet alleen lekker romig en luchtig is maar ook enorm vult en vooral gewoon goed voor je is.
Elk hapje is een stukje hemel op je tong.
Don’t believe me?Try it yourself.
Extra leuk aan dit recept is dat het, voor de hele dikke berg fluff die je overhoudt, slechts 279 calorieën is.
Inmiddels staan er verschillende protein fluffs op Freud and Fries, check dan ook de receptenindex!
Tijd voor een zomers toetje of late night snack waar je je niet schuldig over hoeft te voelen! Heerlijk zoetzuur met cranberries, goji en blauwe bessen.
Pulseer de bevroren cranberries in een keukenmachine of een sterke blender tot bijna een poeder (let op: gebruik alleen een apparaat dat ijs kan crushen om te voorkomen dat deze niet overbelast wordt door het harde bevroren fruit).
Voeg het eiwitpoeder toe, laat kort mixen en schenk vervolgens de melk erbij. Afhankelijk van het merk (en soms ook de smaak) kan je meer of minder melk nodig hebben, dus voeg niet direct alles toe, je wilt vooral niet dat de massa te dun en waterig wordt. Voeg net genoeg toe dat het ijs verandert van onsamenhangend met korrels tot een romige massa. Je kunt later altijd wat extra toevoegen als je fluff te dik blijft.
Zodra je een romig substantie hebt, kun je de messen vervangen voor kloppers/een handmixer. Klop het ijs op in zo’n 4 minuten. Als je fluff te dik is kun je nog wat extra melk toevoegen, als het te dun is kun je eventueel wat extra caseïne toevoegen, maar het is niet je ideale situatie. Voeg ook de goji bessen toe.
Schep de fluff in een glas of bord en serveer met wat losse blauwe bessen.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: