Doe ik niet vaak, dit – ‘s morgens vroeg nog snel een receptje op mijn blog “knallen.” Deze ochtend wel want vanmorgen besloot ik eens out of my comfortzone te stappen en in plaats van het gebruikelijke bordje havermout (en bij uitzondering kwark, zoals gisteren) iets anders te maken: bananenbrood beslag. Als ontbijt. Juist!
Eigenlijk heb ik altijd wel een blik kikkererwten in mijn kast staan, want het is echt een goede go to wanneer het gaat om eetbaar beslag. Vorig jaar maakte ik bijvoorbeeld eetbaar koekjesdeeg. En vandaag… vandaag is het dus bananenbrood!
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: