Protein fluff ♡ Peanut butter banana protein fluff met karamel

Peanut butter banana protein fluff with caramel | Freud and Fries

Steeds vaker zie ik ze tegenwoordig voorbijkomen. Prachtige creaties door prachtige mensen. Niets is leuker dan getagd worden in je eigen recept, maar nu dus door een ander gemaakt. Laatst kreeg ik voor het eerst de vraag of ik van Freud and Fries was, “van die protein fluff.”

❝Dus het was toch opgevallen dat ik protein fluff ietsiepietsie lekker vind?

Ik vreet het bij het leven. Zeg maar.

Als er genoeg animo voor is, ga ik nog eens een protein fluff party geven. Als er iets te veel animo voor is moet ik denk ik een speciale ruimte afhuren met een stuk of tien keukenmachines, bakken caseïne en een diepvriezer vol bevroren fruit. Maar tot die tijd nodig ik je natuurlijk wat graag uit om het eens zelf te proberen. Volgens deze stappen hier, bijvoorbeeld.

Deze peanut butter banana protein fluff met karamel (ja, dat is een flinke mond vol maar dat is deze fluff ook) is werkelijk to die for. En wellicht denk je dat ook als je de hele bak leeg krijgt. Errrr, succes.

Peanut butter banana protein fluff with caramel | Freud and Fries

Peanut butter banana protein fluff met karamel
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1
Wat heb je nodig
  • 100 gram bevroren banaan (het liefst in stukken)
  • 2 bakjes ijsklontjes (ongeveer 360 gram)
  • 28 gram Micellar Casein (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop)) (banaan of vanille)
  • 140 ml karnemelk (of zoveel als nodig om het net romig te krijgen)
  • Een goede scheut Walden Farms Caramel Syrup
  • 10 gram Pinda & Caramel Pasta (voorheen verkrijgbaar bij Body en Fitshop - wellicht verkrijgbaar bij de Pindakaaswinkel)
Wat moet je doen
  1. Maak de protein fluff volgens recept met de bevroren banaan, caseïne, melk en het ijs, zoals je hier vindt.
  2. Schep de fluff in een glas of schaal en meng hier de karamelsiroop doorheen. Maak af met een in de lengte doorgesneden halve banaan en een goede lepel pindakaas (die je er vervolgens lekker doorheen swirlt).
Serving size: 1 Calorieën: 322 Vetten: 5 Koolhydraten: 37 Vezels: 4 Eiwitten: 31
Extra
Cal: 322; v/k/e/vez: 5g, 37g, 31g, 4g.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


De protein fluff tutorial…

Hoe maak je protein fluff?

Hoe maak je protein fluff? | Freud and Fries

En wat protein fluff recepten…

Reese’s protein fluff

Oreo protein fluff

Oreo Protein Fluff | Freud and Fries

Tony’s protein fluff

Karamel zeezout Tony Fluff | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: