Protein fluff ♡ Peanut butter banana protein fluff met karamel
Steeds vaker zie ik ze tegenwoordig voorbijkomen. Prachtige creaties door prachtige mensen. Niets is leuker dan getagd worden in je eigen recept, maar nu dus door een ander gemaakt. Laatst kreeg ik voor het eerst de vraag of ik van Freud and Fries was, “van die protein fluff.”
❝Dus het was toch opgevallen dat ik protein fluff ietsiepietsie lekker vind?
Ik vreet het bij het leven. Zeg maar.
Als er genoeg animo voor is, ga ik nog eens een protein fluff party geven. Als er iets te veel animo voor is moet ik denk ik een speciale ruimte afhuren met een stuk of tien keukenmachines, bakken caseïne en een diepvriezer vol bevroren fruit. Maar tot die tijd nodig ik je natuurlijk wat graag uit om het eens zelf te proberen. Volgens deze stappen hier, bijvoorbeeld.
Deze peanut butter banana protein fluff met karamel (ja, dat is een flinke mond vol maar dat is deze fluff ook) is werkelijk to die for. En wellicht denk je dat ook als je de hele bak leeg krijgt. Errrr, succes.
10 gram Pinda & Caramel Pasta (voorheen verkrijgbaar bij Body en Fitshop - wellicht verkrijgbaar bij de Pindakaaswinkel)
Wat moet je doen
Maak de protein fluff volgens recept met de bevroren banaan, caseïne, melk en het ijs, zoals je hier vindt.
Schep de fluff in een glas of schaal en meng hier de karamelsiroop doorheen. Maak af met een in de lengte doorgesneden halve banaan en een goede lepel pindakaas (die je er vervolgens lekker doorheen swirlt).
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: