Strawberry-banana peanut butter protein fluff

Strawberry-banana peanut butter protein fluff | Freud and Fries

Niets zo heerlijk als een relax avondje op de bank met Game of Thrones op en mijn favoriete bak… protein fluff! Goed stilzitten kan ik meestal niet (ADHD, much? Lijkt wel soms) maar voor mijn bak met semi-ijs blijf ik vastgelijmd aan mijn stoel of bank.

Een pindakaas-versie van protein fluff ben ik lang uit de weg gegaan, voornamelijk omdat eerdere pogingen altijd uitliepen op een fiasco (lees: ingezakte fluff, en já, dat is dus een ramp voor een fluff-fanaat als ik). Maar inmiddels, na een jaar lang intensieve oefening-baart-kunst, durfde ik het weer aan en maakte, jawel, mijn eerste (oké, tweede als je ook Instagram in de gaten houdt) peanut butter protein fluff.

Wat zou nou een smaak zijn die jij graag in je protein fluff verwerkt zou zien?


Strawberry-banana peanut butter protein fluff
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 2
Wat heb je nodig
  • 100 gram diepvries aardbeien
  • 50 gram bevroren bananenschijfjes
  • 1 bakje ijsklontjes
  • 17 gram Micellar Casein (ik gebruikte Cookies & Cream Micellar Casein)
  • 18 gram pindakaas poeder
  • 120 ml sojamelk light (ik gebruikte die van Alpro)
  • Optioneel: 2 gram xanthan gum (bijvoorbeeld bij My Protein te bestellen, gebruik de code FREUD voor 10% korting!) - maakt het geheel wat romiger
  • Optioneel: wat druppels zoetstof
  • + toppings naar keuze (bijv. zoals hier: plakjes banaan, cashews, Walden Farms' Caramel Syrup en pindastukjes)
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies zoals je ze vindt in deze post. Voeg pindakaaspoeder tegelijk met de caseïne toe.
  2. Deze protein fluff duurt wat langer om te "rijzen" dus zorg dat je extra lang opklopt. Hierdoor wordt het ook echt een zijdezachte fluff!
  3. Maak af met toppings naar keuze.
Serving size: 1 Calorieën: 130 Vetten: 2 Koolhydraten: 13 Vezels: 4 Eiwitten: 14
Extra
Zonder toppings:
Cal: 259; v/k/e/vez: 4g, 25g, 27g, 7g.

Voor deze protein fluff gebruik ik deze food processor: Philips HR7777/00.

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: