Personal Body Plan ♡ Week 9

Mijn Personal Body Plan | Freud and Fries

Jaaaaaaaaa!
Dag één van week negen was ik super excited.

Mijn Deadlifts opgeven toen ik Personal Body Plan begon voelde als het afhakken van mijn rechterbeen. Sort of. In ieder geval was ik er niet blij mee, maar ik nam het voor lief. Zoals het afhakken van mijn rechterbeen (huh wat). In ieder geval ging ik braaf aan de slag met mijn nieuwe schema, voerde ik braaf de oefeningen uit zoals het hoorde (of in een poging tot) en liet mijn geliefde stang links liggen. Met pijn in mijn hart, maar dat terzijde.

Schema twee gaf me een soort van Deadlift – wel cool, maar ik sta liever met beide voeten aan de grond dan balancerend op een been. Ik slikte het en ging braaf verder.

Maar nu, schema drie! Ik kon niet wachten tot ik naar de gym kon sprinten fietsen om mijn 2 x 3 uit te voeren, hoewel ik geen idee had hoeveel gewicht ik erop zou kunnen gooien. Ondanks dat ik deze week begon met een verkoudheidje en ik dan een soort van astmatisch word en binnen no time buiten adem ben, heb ik me naar de sportschool gesleept en de eerste trainingen doorgelopen. De eerste keer dat je een nieuw schema doet gaan nooit op de volle 100%, dus mooi meegenomen dat ik me toch niet fit voel, dacht ik. Toch wist ik zo’n zeventig kilo van de grond te liften (woepwoep) dus ben ik dik tevreden, zeker na die break van de afgelopen tijd.

Genieten doe ik in ieder geval van mijn schema nu, het zit boordevol favoriete oefeningen en zaterdag heb ik zelfs Chin Ups met extra gewicht kunnen doen! Happy Happy Monique.

Ik besef dat vandaag meer een opsomming is van afgelopen week en misschien dus ook wat minder interessant. Er is afgelopen week zoveel gebeurd zodat ik niet eens weet waar te beginnen. Naast mijn nieuwe schema heb ik ook een hoop nieuwe mensen (van Instagram) leren kennen, zijn we bij SLA in Amsterdam wezen eten en hebben we nog een toetje genomen bij Coffee & Coconuts. Voor komende week ga ik proberen iets te minderen met mijn avondsnacks omdat ik daar nog wel eens de mis mee wil ingaan. Daarover volgende week meer, want hoe is dat dan verlopen?

Overigens heb ik zojuist ook een nieuw ontbijtreceptje online gezet: pumpkin baked oats, schijnbaar doe ik tegenwoordig aan dubbele posts.

Pumpkin baked oats | Freud and Fries

WIST JE AL DAT FREUD AND FRIES OOK EEN FACEBOOKPAGINA HEEFT? JE KUNT ME OOK OP INSTAGRAM VOLGEN VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *