Eieren. Die aten we op twee momenten. Ofwel op een luie zondagochtend, wanneer het ontbijt net wat uitgebreider was dan de rest van de week. Of ergens midden in de nacht, wanneer je was gaan stappen en één van je vrienden (maar meestal papa. En ja, dan in ons huis) voorstelde om eieren te gaan bakken. Met z’n allen rond de keukentafel, hoofden steunend in handen en op het tafelblad, want eigenlijk konden we beter naar bed gaan.
Dit is geen na-het-stappen-ei. Dit is ook geen midden-in-de-nacht-ei. Maar who am I om dat te bepalen?
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: