Saturday’s Spotlight #1 ♡ Protein Fluff

Red de protein fluff | Freud and Fries

HOE TOF IS DIT?!

Zo heerlijk om te zien dat jullie met z’n allen aan de slag gaan met het protein fluff recept! Wat een prachtcreaties heb ik voorbij zien komen, zeker na de “Red de protein fluff”-actie. Jullie zijn echt supertof! Tijd dus om jullie eens in de spotlights te zetten!


De eerste foto komt van Marije (@test_foodie_recipes) die al een tijdje geleden deze protein fluff met ijs en casein en flavor drops maakte. Een sneeuwwitte perfectie, I’d say!

Marth (@roxyvita) heeft er een plaatje van gemaakt met een glas vol protein fluff. Pompoen, mango, banaan, pastinaak (wut?) en kokos – klinkt goed (maar serieus, pastinaak, wut Marth?). Dit was overigens nog niet haar eerste creatie!

Suzanne (@suzien1) maakte deze prachtige roze fluff met blanke hazelnoten, kokos en cacao nibs. Een flinke bak vol en ja, dat is inderdaad machtig. Niet alleen de eerste keer, maar dat blijft ook zo de tweede, derde en vierde  (en honderdste, and I know) keer!

Check die kleur van Fenne (@fenniefit)! Wat een prachtige paarse protein fluff, gemaakt met bramen en blauwe bessen. Als ik blauwe bessen toevoeg aan mijn fluff eindig ik vaak met blauwe lippen, ik vraag me af of dat bij Fenne ook zo was!

Rietta (@rietta_p) genoot in de zon van haar protein fluff gemaakt met frambozen, caseïne en magere melk. Ja, protein fluff is echt zo’n zomers toetje (hoewel ik het ook gewoon in de winter eet, #sorrynotsorry). Het blijft leuk om te lezen hoe iedereen een beetje overweldigd wordt door de hoeveelheid, ghehe. Het linkerplaatje is ook van haar: een flinke bak mango protein fluff! (Hier ook een mango protein fluff receptje!)

Babs (@carrots_and_candy) plaatste een foto van deze mooie rood-roze luchtige massa. Het lijkt wel een ijsje, yum! Als ik het goed zie volgens het recept dat je hier vindt!


Ook jouw protein fluff in de spotlights? Tag me dan op Instagram in jouw foto (@freudandfries) en gebruik de tag #freudandfries. Ik ben benieuwd!

VERGEET ME OOK NIET TE VOLGEN OP  INSTAGRAM EN LIKE FREUD AND FRIES OP FACEBOOK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *