Zoals ieder ander kind at ik vroeger graag pindakaas. Witte puntjes met boter en pindakaas (ja, mét boter – ik weet eigenlijk niet zeker of dat een normale of vreemde combi is, you’re here to judge!). Witte broodjes met boter en pindakaas tijdens het schoolreisje. Boterhammen met pindakaas aan de keukentafel. Maar zodra onze bammetjes besmeerd waren, moest de deksel op de pot.
Wachtte je net een tel te lang, dan trok mama haar neus op.
My mom wouldn’t approve.
Mijn mama is een hele speciale. Ze heeft een gruwelijke hekel aan pindakaas, of in ieder geval aan de geur. Dus waar pindakaas bij iedereen spontaan een Pavlov-reactie teweegbrengt, draait mama de deksel op de pot.
Mijn mama zou ik dus ook helemaal niet blij maken met deze Pindakaas Cheesecake Bars. Maar hey, ik woon inmiddels op mezelf en geen mama die haar neus optrekt wanneer ik de zoveelste bar (of eigenlijk square, maar ach, what’s in the name? Er zit ook al geen cheese in deze cake) naar binnen duw.
Psychologie, sporten, koken en bakken, dat zijn mijn grote passies. Dat is ook wat je hier zult terugvinden op Freud and Fries en waar ik steeds iets leuks over probeer te schrijven. Ik hoop jou te kunnen inspireren, niet alleen om ook de keuken in te duiken, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Heb je een vraag, stel die dan hier. En nog meer over mij? Dat lees je hier.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
Bekijk het volgende voor meer informatie, inclusief hoe je deze verwijdert of blokkeert:
Ons cookiebeleid
Social
Follow me on: