Protein fluff ♡ Get Your Veggies In Protein Fluff

get-your-veggies-in-protein-fluff-freud-and-fries

❝How to get your veggies in?

Ik verbaas me altijd over die vraag, eerlijk gezegd. Als kind at ik altijd braaf mijn bordje leeg. Je zult mij ook nooit hebben horen klagen over witte boterhammen: er was gewoon nooit een andere optie. Je at gewoon wat de pot schafte. Punt. Ook nu kost het me geen enkele moeite om aan mijn dagelijkse portie groenten te komen. Pas wanneer er een limiet op komt, dan hebben we problemen.

Wel had ik twee vriendinnen die blikken vol afschuw wierpen op mijn geliefde courgettes, paprika’s en bloemkool. Te waterig, te draderig, te dit of te dat. Texturen waar ik zelf nog nooit bij stil hadden gestaan, maakten dat zij onder de noemer “moeilijke eters” vielen. Mijn broertje was ook wel wat zo, al herinner ik me vooral dat hij periodes had waarin hij erwtjes verafschuwden en dan waren het plotseling weer de worteltjes.

Dus, behoor jij tot de zogenaamde “moeilijke eters” of kost het je om de een of andere reden toch best wat moeite om je groentjes (oh, wat een woord, what did I just do) binnen te krijgen… I got your back, again.

In de vorm van… can you guess (ja, natuurlijk heb je het allang geraden, wat wil je met zo’n titel en foto bovenaan?)… protein fluff. De Get Your Veggies In Protein Fluff!

Get Your Veggies In Protein Fluff
Print
Door:
Prep time:
Total time:
Serves: 1*
Wat heb je nodig
  • 2 bakjes ijsklontjes
  • 150 gram diepvries bloemkoolroosjes (verkrijgbaar bij de Albert Heijn)
  • 27 gram vanille caseïne (bijvoorbeeld Micellar Casein (My Protein) of Micellar Casein Perfection (Body en Fitshop))
  • 80 ml karnemelk (of magere melk)
  • 100-130 ml water
Wat moet je doen
  1. Volg de instructies uit deze post.
Serving size: 1* Calorieën: 154 Vetten: 0 Koolhydraten: 11 Vezels: 3 Eiwitten: 26
Extra
Cal: 154; v/k/e/vez: 0g, 11g, 26g, 3g.

* Let op: ik tel dit altijd als één serving omdat ik het meestal zelf als één serving eet (behalve deze keer, ik kreeg het nauwelijks op), maar in principe kan je het recept wel in vieren delen. Echt bewaren gaat niet makkelijk, je kan het wel invriezen en er shaved ice van maken.

VEEL EN VEEL MEER FLUFFS? VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!


Nog meer fluffs…

Strawberry shortcake protein fluff

Sunny peach-mango protein fluff

Sunny peach-mango protein fluff | Freud and Fries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: