Valentijnsrecepten ♡ 2016

Valentijnsrecepten 2016 | Freud and Fries

Last minute call. Niet alleen omdat ik dit op de dag zelf plaats, maar ook omdat ik dit plaats vanuit de trein, terwijl ik onderweg ben naar Amsterdam en niet zoals menig food blogger allang een post als deze ingepland had. Hello, it’s me. Altijd een beetje laat (al is dat niet waar, ik ben juist meestal te vroeg).

Nog snel even wat Valentijnsrecepten op een rij, want wie houdt er nu niet van… Oké, grapje, ik kan me voorstellen dat heel veel mensen niet zo dol zijn op deze dag. Maar wie houdt er niet van… liefde?

En liefde gaat door de maag. Toch?

Zoete cream cheese bal | Freud and Fries

Valentijns cream cheese bal
Dit is naar mijn idee echt de ultieme Valentijnssnack. Heerlijk met wat crackers, eigenlijk niet zo heel moeilijk om te maken, en wat een plaatje is het ook! Je moet het wel deze ochtend nog in elkaar flatsen want het moet even opstijven in de diepvries!

Protein fluff cake | Freud and Fries

Fluffy protein fluff cake
Deze cake kreeg zoveel positieve reacties en zeg nou zelf, is het ook geen pretty princess? Deze hoef je niet eens voor je lover te maken, prima als je ‘m (of haar, ik zei net prinses, hè, iets met consistentie) gewoon lekker zelf opeet. Ik weet in ieder geval dat ik dat ga doen!

Slutty protein cheese cake bar | Freud and Fries

Slutty protein cheesecake bar
Ik vermoed dat dit enorm fout klinkt. Je gaat je lover natuurlijk geen slutty cheesecake geven… Maar houd de naam gewoon lekker voor je en verras je significant other met dit kleine, smeuïge taartje. Snel klaargemaakt maar wat een genot!

Gezonde PBJ muffins | Freud and Fries

PB&J muffins
Nothing says it like peanut butter. Zeg het met een “you are the jelly to my peanut butter muffin.” Lekker fout, maar daar houd ik nu eenmaal van!

Protein Nutella | Freud and Fries

Protein Nutella
Maak nog even snel een Nutella spread klaar. Ik hoef je niet te vertellen wat je daarmee kunt doen, toch? Ik bedoel… boterhammen met Nutella, woehoe!

Protein bosvruchtenbavarois | Freud and Fries

Protein pudding (bavarois)
Ongelofelijk snel klaar en het simpelste dessert ooit. Maar met wat leuke toppings ziet het er meteen spectaculair uit, alsof jij er uren voor in de keuken hebt gestaan!

Silver dollar pancakes | Freud and Fries

Silver dollar pancakes
Pancakes for breakfast, pancakes for brunch, pancakes for dinner. Jij kiest, maar maak in ieder geval deze silver dollar pancakes!

Pizza wrap muffin | Freud and Fries

Pizza wrap muffins
Lekker samen pizza eten maar dan iets leuker en vooral cuter.

 

Of… geen zin in al die poespas, geen date, geen tijd? Maak dan gewoon een enorme bak van deze nicecream. Ook niks mis mee.

Nicecream | Freud and Fries

Nicecream

VOLG FREUD AND FRIES OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE LAATSTE BERICHTEN OF OP INSTAGRAM VOOR EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *